Adakah anda sedang tercari-cari bengkung lepas bersalin yang mudah di pakai sewaktu berpantang?

Mahukah  anda saya tunjukkan  bagaimana Bengkung Zigzag  terbukti amat mudah di pakai tanpa perlu berpeluh- peluh dan tanpa bantuan sesiapa pun?

 

Bakal ibu yang di hormati,

Kebanyakan daripada anda yang sedang mengandung inginkan suasana berpantang yang lebih selesa. Ini kerana selain merawat tubuh anda  juga terpaksa menumpukan perhatian kepada bayi yang masih kecil.

Bagaimana pun kebanyakan anda pasti mengakui bahawa bukan senang hendak berpantang! Lebih lebih lagi dengan berbagai ' cerita menarik' yang anda dengar tentang pengalaman orang yang baru lepas bersalin.

 

Kesukaran sewaktu dalam pantang

Antara halangan  yang paling ketara sekali ialah :

  • Anda kurang mahir cara memakai yang betul

  • Anda tak  ada pembantu untuk menolong  anda memakai bengkung sewaktu dalam pantang

  • Anda tak ada sesiapa untuk menguruskan bayi setiap kali  mahu memakai bengkung

  • Anda nakkan bengkung yang mudah di pakai tapi kebanyakkan orang tua akan menyuruh anda menggunakan bengkung jawa yang bukan saja panjang berjela , malah sangat sukar di pakai jika anda cuba memakai sendiri.

Ternyata kesemua masalah tersebut menyebabkan anda yang memang teringin untuk melangsingkan badan hanya berpantang sekerat jalan atau sekadar melepaskan batuk di tangga.

Saya faham . Tak ada wanita yang tak nak tubuh mereka kembali cantik dan langsing seperti dulu ! Cuma niat anda sering terbantut dengan kesukaran sewaktu memakai bengkung sewaktu dalam pantang.

 

Kini anda tak perlu bimbang lagi......

 Usah bimbang dan kecewa kerana kerisauan anda akan saya ubati .Ini kerana sekarang anda bukan saja boleh berbengkung dengan mudah malah anda juga tak perlu lagi memerlukan bantuan orang lain untuk membantu anda memakai bengkung!

Kenapa saya berkata begitu? Kerana saya telah pun menyediakan kepada anda sehelai bengkung lepas bersalin yang amat mudah di gunakan sewaktu berpantang.

Biar saya perkenalkan anda dengan ..........

 

 

Bengkung Zig Zag merupakan bengkung yang khas untuk di gunakan untuk ibu-ibu yang baru bersalin. Ia membantu anda mengembalikan semula bentuk badan anda kembali langsing dengan reka bentuk yang lebih moden dan mudah di pakai!

Bukan saja ia bertujuan untuk membentuk semula bentuk tubuh seperti sediakala anda malah ia juga membantu menguatkan semula otot yang regang dan lemah akibat proses mengandung dan bersalin.

" Bayangkan apa perasaan anda apabila melihat perut anda yang dulu kempis dan leper kelihatan buncit seperti orang yang masih mengandung?"

Apakah anda mahu membiarkan saja perut anda buncit tanpa sebarang tindakan?

Saya pasti anda akan berkata TIDAK!

 

Keistimewaan Bengkung Zig Zag

Kenapa anda perlu menggunakan bengkung ini? Anda harus mendapatkannya kerana :

Ia ternyata amat mudah di pakai. Bengkung ini tersedia dengan tali yang siap di jahit di kiri dan kanan kain bengkung untuk memudahkan anda menggunakannya sendiri tanpa bantuan sesiapa. Hanya masukkan tali  berselang seli di setiap lubang yang di sediakan di tepi kain.

Kain bengkung yang selesa di pakai.Oleh kerana ia tersedia dengan 2 tali, ikatan bengkung anda akan terasa lebih kemas dan kejap di badan tanpa rasa longgar sewaktu duduk atau bergerak.

Kain bengkung yang lebih tebal dan tahan lama . Oleh kerana bengkung menggunakan kain belacu yang lebih tebal, kain bengkung  tak mudah terkoyak dan boleh di gunakan untuk kelahiran yang seterusnya. Ini bermakna anda sudah pun berjimat !

 

Bukan itu sahaja, bayangkan selepas memiliki bengkung ini,  anda juga akan dapati ......

 

Bagaimana anda dapat meluangkan masa untuk berehat dan melayan kerenah bayi anda yang mungkin meragam.Kini anda boleh dapat merehatkan badan atau melakukan kerja-kerja yang lain kerana tempoh  memakai bengkung yang lebih pantas!

Lebih jimat kerana benkung Zig Zag adalah free size dan boleh di gunakan untuk kelahiran bayi yang akan datang.

Amat mudah membersihkannya. Boleh di basuh mesin atau dengan tangan dan cepat kering.

Dan banyak lagi...........

 

 

Kata pelanggan saya........

 

 

Senang nak pakai

Senang nak pakai, mak pun kata jauh beza dengan bengkung dia dulu susah nak pakai. Mandian aura tu harum baunya.Kuat bau serai wanginya ".

Marsita Ishak Tel :012 3384250

Terengganu
 

 

Bagaimana cara nak pakai bengkung ini?

Langkah  #1

  • Lipat kain bengkung  bermula dari kiri ke kanan.

  • Lipat kain bengkung sebelah kanan pula ke kiri.

 

Langkah  # 2

  • Masukkan tali di sebelah kiri ke lubang jahitan di sebelah kanan dari bawah.

  • Selepas itu masukkan pula tali di sebelah kanan ke kiri berselang seli sehingga sampai ke lubang yang terakhir yang berada di paras bawah dada.

 

Langkah # 3

  • Setelah sampai ke paras lubang yang terakhir, lilitkan ke dua-dua  tali yang berlebih tadi ke belakang dengan cara bersilang ( seperti anda mengikat tali kasut yang panjang )

  • Lilit sehingga simpulan yang terakhir berada di bahagian hadapan dan anda telah pun siap berbengkung.

 

Macam mana pulak nak tentukan saiz?

Bengkung adalah free size dan muat di pakai berat badan sehingga 80 kg. Ia boleh di ubah suai dengan mudah dengan hanya melipatkannya atau anda boleh menjahit sedikit di bahagian 'dart' jika ingin mengecilkannya.

 

Saya amat pasti anda akan suka dengan bengkung zigzag ini....

Jika anda inginkan bengkung yang mudah di pakai , unik, tahan lama dan berkualiti tinggi, anda pasti jatuh cinta dengan bengkung Qurratu ini. Tidakkah anda sayangkan tubuh anda dengan mengambil tindakan bijak untuk berpantang kali ini?

 

Mengapa anda perlu beli dari saya?

Anda boleh memesan terus dari saya dan  tak perlu berpusing-pusing dan membuang masa anda lagi mencari bengkung seperti ini. Jangan bazirkan masa dan wang anda kerana  saya menyediakan pelbagai pilihan cara pembayaran yang memudahkan anda untuk membuat pembayaran.

 

Jaminan Tanpa Risiko 44 hari

Saya tidak mahu menawarkan apa-apa tawaran kepada anda tanpa satu-satu jaminan.Oleh itu dalam masa 44 selepas anda memesan bengkung ini dari saya dan jika anda tak berpuas hati dengan mutu bengkung ini maka anda berhak memulangkan kepada saya dan saya akan memulangkan wang anda tanpa banyak soal! Inilah jaminan saya bahawa bengkung Qurratu  ini merupakan bengkung terbaik untuk anda.

Tawaran Sehingga 20 Julai  2015

Harga RM 45 sahaja !

 

Saya telah pun terangkan kepada anda dengan jelas apa kelebihan bengkung ini dan saya juga berikan jaminan tanpa risiko selama 44 hari. Tidakkah anda mahu mencuba?

Amat rugi jika anda tidak merebut peluang ini dengan segera!Ambil tindakan segera dengan menempah hari ini juga !

Buat bayaran di bank pilihan anda dan isikan borang tempahan yang saya sediakan di bawah ini sebelum anda terlewat!

 

# 1.Bayaran melalui Internet Banking/ATM/CDM

Langkah 1

Buat bayaran  kepada kepada salah satu akaun di bawah berikut
( klik di logo bank pilihan anda jika anda menggunakan internet banking .Anda akan di bawa ke laman web bank pilihan anda secara automatik).

 

 

No Akaun 700 394 0668

Rahimah Majid

 

 

Atau

 

 

 

No Akaun 1582 1169 0799

Aina Amiera
 

 

 

Langkah 2

 Isikan borang tempahan di bawah selepas pembayaran selesai di lakukan dengan menyertakan butir-butir tempahan di ruang yang di sediakan.

 

 

    Rahimah , saya tak sabar nak dapatkan bengkung bersalin zigzag yang anda di tawarkan. Hantarkan pada saya dengan segera !
  Nama: *
  Email: *
     
  Alamat:

 

 

*
  No Talipon :
 
*
 
 

Produk:
 


 
   


cth : nama bank, tarikh, masa, no rujukan
 

 
   * Perlu Di Isi

Syarat-syarat dan terma penghantaran.

1.Penghantaran akan di lakukan dalam tempoh 2 hari bekerja selepas bayaran anda di buat. Sila beri tempoh  antara 2-4 hari bekerja selepas pesanan di buat untuk penerimaan dari pihak Poslaju.

2.Kos penghantaran pesanan ke Semenanjung ialah  RM 7   setiap pesanan . Sila pastikan anda menambah RM 7 semasa pembayaran di lakukan.

3.Kos penghantaran ke Sabah & Sarawak adalah RM 9  sahaja untuk setiap pesanan . Sila pastikan anda menambah RM 10 semasa pembayaran di lakukan.

 

 

Utama | Order | Mengenai Kami | Hubungi Kami  

Blog | ButikMySetbersalin.Com